Skip to main content

ending that break my heart πŸ’˜




 first day of your semester break be like...wuhuuuuu

4 month keep struggling with the syllabus...with the subject that you want to avoid.... and the ending of course break my heart.end of semester 3, but mind still thinking. what will happen dude !!!!!! kadang terfikir, kenapa aku ambil  engineering course!!!yahhh like bruno mars song...its too young too dumb too realize.....*sambil gelakkan diri sendiri* hanya itu yang mampu buat. and until now apa yang aku minat pon tak tau, still samar2 lagi, pakai lampu minyak tanah pon orang akan still nampak lagi, ini tidak... terus kelam, bukan kata bayang-bayang, bau masa depan pon tak nampak..ohhhhh, apa maksud hidup kalau macam ni..

Apa yang aku nak dalam hidup ni? Dan kadang diri sendiri pon tak tau apa yang aku nak, apa yang aku kejar…when you grown up, you will see many thing surrounding you..belajar sesuatu dari kehidupan…20 tahun hidup dan sekarang bertambah lagi satu tahun…dan sehingga sekarang aku belum tahu akan hala taju..what will happen next 10 year, sedangkan hari ni pon aku masih lagi terkapai-kapai. Struggle dengan hati sendiri, masih mencari hala tuju, ke mana aku akan pergi selepas ini..susah….sangat susah untuk buat keputusan walau untuk diri sendiri..

when i see my friends....yahhhh how i can be like them, full of determination..dan aku masih lagi menyesal dengan keputusan dahulu..how can i move on from my old dream  that i will never achieve...how can i concentrate with my life today to get a better result in the next day? 



when i click *yes* that's mean i have to accept the challenges

never stop thinking about future.....

never πŸ”™
but think about πŸ”œ

SELAMAT BERSEMESTER BREAK STUDENT2 DEGREE SEKALIAN..πŸ˜„πŸ’˜



Comments

  1. Selamat bercuti and mengumpul mood untuk naik sem balik :P Hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

AKU TAK GAGAL, CUMA BELUM BERJAYA

bila aku hampir putus asa, kawan aku cakap "you never standing alone" ya....aku lupa, ada mak ayah,ada kawan2, yang support aku..
YOU NEVER ALONE..
dalam hidup, kau tak pernah bersindirian walaupun tiada seorang manusia di sekililing kau.